Companie

Isotek Engineering Romania reprezinta pe piata din tara noastra firma Isotek srl, SICC, SICC ENGINEERING, EUROTEK – ITALIA, cu o experienta europeana in domeniul productiei de Panel si a Usilor Industriale de peste 15 ani.

Isotek Italia a facut primii pasi la inceputul anilor 1990, la inceput pe piata italiana si apoi pregatindu-se sa satisfaca cerintele pietelor din jurul Italiei. Beneficiind de o experienta si de o tehnologie avansata in producerea panelurilor cu caracteristici variate si materiale diferite, Isotek este azi pregatita pentru pietele Comunitatii Europene.

Intelegand nevoile clientilor, au adaugat acestor produse o gama complexa de materiale, ajungand astazi sa produca si sa comercializeze:

Productie

1. Tamplarie din Aluminiu cu profile Metra si Profilco.

2. Panel sandwich pentru interior si fatade continue.

3. Usi industriale pliante ce pot acoperi orice deschideri, glisante (toate aceste tipuri pot fi si in varianta vitrata).

4. Usi metalice batante de interior si exterior, usi din panel termoizolant.

5. Prelucrare de tabla – dimensiuni mari (pana la 6 m), executam Indoire pana la 4 mm si debitare pana la 6 mm, va specificam ca utilizam tabla de aluminiu cu film protector, zincata si din otel prevopsita cu film protector in rulou (astfel fiind eliminate pierderile).

6. Casete din aluminiu complete de montanti pentru fatade continue.

Productie

1. Usi rezistente la foc si multifunctionale.

2. FERONERIE – Accesorii pentru inchideri industriale (producator Isotek Italia).

Grupuri si parteneri

Grupul nostru:

www.isotek-srl.com | www.sicc-srl.com | www.eurotek-srl.com

Targuri si expozitii:

Expo Construct

Certificat ISO:

Certificat ISO