Termeni si conditii

Acesti Termeni se refera la conditiile in care se poate face utilizarea site-ului www.isotek.ro.

Accesand sau utilizand site-ul web www.isotek.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Toate materialele postate pe site si noutatile transmise prin intermediul postei electronice (pentru clienti) sunt proprietatea Isotek Engineering SRL.

Aveti dreptul sa vizualizati site-ul pe ecranul calculatorului, sa printati pagini pe suport de hartie si sa salvati pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

In afara de situatiile precizate in paragraful anterior, nu aveti dreptul sa folositi (in forma existenta sau modificata), in scop comercial, continutul site-ului. Nu aveti dreptul sa inlaturati notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului.

Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Nu aveti deptul la crearea unei baze de date sau a unui manual prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Isotek Engineering SRL la office@isotek.ro.

Isotek Engineering SRL va ofera posibilitatea de a subscrie ca si client la serviciul sau de noutati prin intermediul postei electronice. Utilizarea de catre Dumneavoastra a continutului primit va fi in concordanta cu acesti Termeni.

Inregistrarea ca si client este valabila pentru un singur utilizator. La inregistrare, veti alege numele si parola de client. Cu privire la adresa de e-mail prezentata la inregistrare, Dumneavoastra sunteti cel care garantati ca aveti dreptul sa o folositi, sa primiti e-mailuri pe acea adresa.

Daca Isotek Engineering SRL va primi o adresa din partea proprietarului de drept al acelei adrese (de exemplu angajatorul dumneavoastra), ca nu mai doreste primirea newsletter-lor, Isotek Engineering SRL va inceta trimiterea e-mailurilor solicitate prin inregistrarea ca si client, fara vreo notificare prealabila.

Isotek Engineering SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului, vor fi supuse spre solutionare instantelor competente de pe raza Municipiului Bucuresti.